• 5e673464f1beb

Tala Fou

Tuufaatasi e tasi, talepeina manuia - PVTECH e auai i gaoioiga aʻoaʻoga i fafo

E le faia se filo e tasi le manoa silika; e le avea le laau e tasi ma vaomatua. I le 24tho Iulai, ina ia faʻaleleia le malosi o le galulue faʻatasi, sili atu ma le luasefulu tagataPVTECH auai i Junzhi aʻoaʻoga i fafo i Longmeng, Anxi.

1.jpg

I le itula e 9, e amata aloaia ai a'oa'oga i fafo i le savili o le taeao.E vaevaeina tagata i ni vaega se tolu, nai lo le faia o se fetaui i gaoioiga o le "Inspiring" ma le "Tower of Hanoi".O le faʻamoemoe o le "Faʻaosofia" o le aʻoaʻoina lea o tagata uma e aʻoaʻo mai le tasi i le isi i le faʻataʻitaʻiga, galulue faʻatasi e ausia le sini masani, ia latou malamalama o le faia e sili atu le taua nai lo le talanoa. "Olo o Hanoi" taʻu atu i tagata uma e oʻo lava i suiga laiti i le pulega e mafai ona taʻitaʻia le galuega atoa i le faʻaluaina poʻo le tele foi o taimi, e mafai foi ona oʻo mai se misiona le mafai i le faʻatulagaina o le pulega o pisinisi.

2.jpg

3.png

I le aoauli, e faʻatagaina e le faiaoga tagata uma e faia se faasologa o gaioiga, e pei o le "Lalago i luma" "E ala i le faʻasologa"."Lagolago i luma" ia iloa e tagata uma le mea moni-tuufaatasi e tasi, malepe le manuia." E ala i le faʻasologa" taʻu mai ia i matou e tele mea e tatau ona faʻalagolago i le malosi faʻatasi nai lo le faʻamaeʻaina e le tagata lava ia o le uiga ma le taua. o se au.

4.jpg

5.jpg

E ala i aʻoaʻoga faʻatino o loʻo i luga, o tagata uma o le 'au na iloa le 'au o augatupulaga, faʻaalia, tuʻufaʻatasia ma vaʻaia le lelei ma le le lelei o latou vaega.Latou te maua le lagona loloto o le aano o le "galuega, lotogatasi, felagolagomai" lea na faataatia ai se faavae lelei mo le galuega o loo i ai nei.

6.jpg


Taimi meli: Iuni-29-2017